Přejít k hlavnímu obsahu

zelenina

Jak připravit dýňové noky | recept
Jak připravit dýňové noky | recept
Dýňové noky | recept. Dýně Hokkaido je v kuchyni všestranně upotřebitelná. Na rozdíl od větších druhů má Hokkaido i přijatelnou velikost, takže se spo…
Jak naložit papriku v oleji | recept
Jak naložit papriku v oleji | recept
Jak naložit papriku v oleji | recept. V období, kdy je dostatek levné čerstvé papriky, je výhodné si udělat zásoby na zimu. Papriku můžeme různými způ…
Jak zužitkovat zbytky jídla v kuchyni
Téměř v každé domácnosti, kde se vaří, zůstávají nějaké zbytky jídla. Pokud nám jídlo chutná, není problém, abychom si jej dali ještě druhý den. Jsou…

Nejnovější články v kategorii

Jak urychlit zrání rajčat | rady a tipy
Podzim je tu, noci jsou již chladné a první mrazík může přijít velmi brzy. Pokud pěstujete na zahrádce nebo balkonu rajčata, jistě vám na keřích zůstá…
Jak využít čerstvý fenykl v kuchyni
Jak využít čerstvý fenykl v kuchyni | rady a tipy. Fenyklový čaj, který se užívá proti bolestem bříška u dětí, všichni jistě velmi dobře znáte. Už jst…
Jak nakupovat vodní meloun
Meloun je druh zeleniny, kterou si dopřává mnoho lidí zejména v létě. Vodní meloun s typicky červenou dužninou představuje osvěžující a skvělý způsob,…
Subscribe to zelenina
Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.