Přejít k hlavnímu obsahu

Vaření a Pečení

Jak upéct nádivku na Velikonoce | recept
Jak upéct nádivku na Velikonoce | recept
Velikonoční nádivka | recept. Velikonoční nádivka se podávala na Bílou sobotu k obědu. Nádivka má mnoho krajových názvů, např. sekanice nebo hlavička.…
Jak upéct špaldový mazanec | recept
Jak upéct špaldový mazanec | recept
Špaldový mazanec | recept. Špaldový mazanec je zdravější alternativou klasického mazance z bílé pšeničné mouky. Pokud použijete obyčejnou hladkou…
Jak upéct velikonoční hlavičku | recept
Jak upéct velikonoční hlavičku | recept
Velikonoční hlavička | recept. Na Bílou sobotu se obvykle připravuje tradiční velikonoční obřadní pokrm,který má různé krajové názvy. Někde se mu říká…
Jak upéct biskupský chlebíček | recept
Jak upéct biskupský chlebíček | recept
Biskupský chlebíček | recept. Tento jednoduchý recept na biskupský chlebíček stojí za vyzkoušení. Příprava je opravdu snadná, výsledek je opravdu dobr…
Jak připravit velikonoční aspik | recept
Jak připravit velikonoční aspik | recept
Velikonoční aspik | recept. Velikonoce se blíží a při pečení mazanců, beránků a jiných pochoutek se hodně potřebují vejce. Dnešní recept Vám poradí, j…

Nejnovější články v kategorii

Beluga, černá čočka se výborně hodí na přípravu rozličných salátů. Při vaření si podrží tvar, nerozváří se a ve směsi moc hezky vypadá. Beluga má jemn…
Jak vařit s červenou čočkou
Červená čočka je jediná luštěnina, která nenadýmá, stačí jí krátká doba vaření, je zdravá a v kuchyni s ní lze vykouzlit spoustu lahodných jídel. Obsa…
Subscribe to Vaření a Pečení
Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.