Předkrmy, Polévky a Saláty
Nejnovější články v kategorii
Vaření a pečení dle České státní normy bylo zrušeno po roce 1989 a postupně bylo nahrazeno modernějšími pravidly a novými postupy. Dnes už nejsou přes…
Rajčata jsou ideálním základem pro letní saláty – jsou šťavnatá, osvěžující a plná chuti. V kombinaci s dýňovými semínky, sýrem, paprikou nebo bylinka…
Léto je ideálním obdobím pro lehkou a zdravou stravu. V horkých dnech často nemáme chuť na těžká jídla, a právě tehdy přichází čas na zeleninové salát…
Tato mrkvovo-kokosová polévka je jeden z mých nejoblíbenějších receptů na léto. Když jsem ji poprvé připravovala, měla jsem obavy, že bude chutnat tak…
Venku začíná být neskutečné horko a poslední, co si chcete dát k obědu je vařící polívka? Nevadí! My vám přinášíme recept na jednoduchou polévku,…
Tato jednoduchá a osvěžující zelená polévka, kterou můžete považovat za zdravý oběd nebo vegetariánský předkrm, má nízký obsah kalorií a obsahuje tři…
Houbová sezona je v letošním roce v plném proudu. Pokud u vás právě teď po nocích nebloudí medvědi a můžete bez obav do lesa, určitě vyrazte…
Máte pocit, že uvařit něco vašemu manželovi, partnerovi či synovi, co mu bude chutnat a přitom v tom nebude maso, je nemožné? Pak vyzkoušejte tuh…
Spousta z nás má rodiče nebo prarodiče, kteří nás učili, že při nemoci i slabosti je na vzpruhu nejlepší poctivý masový vývar. Existuje jich více…
Polévka je grunt. I kdyby nebylo hlavní jídlo uvařeno, polévka by den, co den, měla putovat do našeho žaludku. Nejenže umí zasytit, když je plná bramb…