Omáčky a Zálivky
Nejnovější články v kategorii
Výroba domácí majonézy – krok za krokem. Výroba domácí majonézy je dobrým nápadem pro ty kuchařky a kuchaře, kteří dávají přednost čerstvosti a chtějí…
Recept na neodolatelně lákavou specialitu z jemných krevet, kterým krátké marinování v pikantní mexické omáčce propůjčí delikátní chuť, a kt…
I tato jednoduchá rybí polévka z aljašské tresky může zazářit na vánočním stole a potěšit svou krémově jemnou chutí a konzistencí. Hospodyňky pak…
Neobyčejný dýňový topping, který uskladněný ve sklenici vydrží do dlouhé zimy. Svou neobvyklou vůní a sladkou chutí zpříjemní zimní dny, kdy u srdce z…
Recept na domácí tatarskou omáčku. Proč kupujeme tatarské omáčky vyrobené z podivných věcí, když si můžeme udělat tatarku doma? Domácí tatarská omáčka…
V chuti i vůni působivé spojení sladkého javorového sirupu s výrazně ostrým zázvorem posune jemné hrušky tím správným směrem. Během chvilky…
Ať sebevíc netradiční a exotické, ovšem zaručeně působivé. Tradiční asijské spojení pikantních a jemných chutí i vůní zapůsobí i v této kuřecí ml…
Dýně Hokkaido, která je tak výtečná ve slaných i sladkých pokrmech, nezapře svou výjimečnost ani podávaná samostatně, například jako zde v pečené…
Bešamelová omáčka | recept. Bešamelová omáčka se používá k zapékání masitých, zeleninových nebo rybích pokrmů. Můžeme ji také ochutit a podávat samost…
Dnes si podle našeho receptu můžete uvařit těstoviny s krůtím masem a zeleninovou omáčkou. Krůtí maso ve srovnání s jinými druhy masa má nejnižší obsa…