bezmasé jídlo
Nejnovější články v kategorii
Kedlubnová tvarohová pomazánka | recept. Sezóna kedluben je v plném proudu. Vychutnejte si tuto šťavnatou zeleninu v různých podobách. V následujícím…
Polévka z patizonu | recept. Patizon se v kontextu české kuchyně neřadí mezi příliš využívané zeleniny. Jeho nejklasičtější úpravou je obalení a smaže…
Jak připravit jarní ředkvičkový salát | recept. Ředkvičky jsou pro mne jedním ze symbolů jara v kuchyni. Je sice možné sehnat je po velkou část r…
Remuláda s jarní cibulkou | recept. Pokud patříte mezi milovníky jarní cibulky, určitě nepohrdnete následujícím receptem. Jarní cibulka zde tvoří hlav…
Polníček (Valerianella locusta – kozlíček polníček) je k dispozici i přes zimu, neboť bylina je mrazuvzdorná až do -15 °C. Díky tomu se s ní můžeme se…
Křupavý salát se slunečnicovými semínky | recept. S jarními měsíci přichází potřeba trochu odlehčit jídelníček a zařadit do něj více čerstvých potravi…
Mrkvová omáčka s hráškem a bramborovou kaší | recept. Mrkev a hrášek je klasická kombinace. Vyzkoušejte si udělat podle následujícího r…
Jak zapéct brambory s houbami a sýrem | jednoduchý recept. Zapékací mísa plná jemných brambor, intenzivních sušených hub a aromatického sýru, kt…
Jak upéct zelné křupáčky | recept s kysaným zelím. V dnešní době se stále více navracíme k jednoduchým „obyčejným“ jídlům, které byly dříve běžnější.…
Jak udělat karbanátky z pohanky a hub | recept bez masa. Karbanátky z pohanky a hub chutí silně připomínají tradičního vánočního kubu. Dají se jíst te…