Jak udělat hovězí maso podle pivovarského sládka | recept
Jak udělat hovězí maso podle pivovarského sládka | recept. Udělejte si něco netradičního – nebo-li lehkou obměnu našeho výborného guláše. Recept na hovězí maso podle pivovarského sládka je jednoduchý, zvládnete ho se mnou i vy. Nevěříte? Vyzkoušejte, uvídíte sami!
Co je potřeba
3 lžíce sádla nebo oleje
1 velká cibule
400 g zadního hovězího
sůl
½ lžičky drceného kmínu
drcený pepř
½ lžičky oregana
100 g paprikové klobásy
hladká mouka
150 – 200 ml světlého nízkostupňového piva
Na sádle nebo oleji zpěníme na klínky nakrájenou cibuli.
Přidáme na kostky nakrájené maso, opečeme, osolíme, okořeníme a ve vlastní šťávě dusíme doměkka.
Přidáme na plátky nakrájenou klobásu a po vydušení šťávy zaprášíme moukou a osmahneme.
Zalijeme pivem a důkladně povaříme.
Podáváme s rýží nebo houskovým knedlíkem.
Tipy
K přípravě pokrmu můžeme použít také vepřovou kýtu nebo plecko.
Diskuze k článku