hovězí
Nejnovější články v kategorii
Hovězí nadivoko | recept. V tradiční české kuchyni se víno využívá poměrně málo. Jedním z pokrmů s vínem jako ingrediencí je hovězí nadivoko, kte…
Pokud si chcete udělat dobré jidlo z hovězího masa, jednou z důležitých věci, mimo to, že musíte aspoň trochu umět vařit anebo používat recepty, je vě…
Sýrová omáčka na maso | recept. Maso se sýrovou omáčkou je rychlá minutka. Sýrová omáčka se hodí k různým druhům masa, proto v receptu…
Jak ugrilovat šašlik z masa | recept. Šašlik je masový špíz oblíbený v zemích bývalého Sovětského svazu. Je to jídlo připravované v mnoha variacích z…
Jak uvařit hovězí bourguignon | recept. Následující úprava hovězího masa má svůj původ ve Francii. Stejně jako mnoho jiných pokrmů má i tent…
Golubce mají nejasný původ, vyskytují se v ruské, polské, rumunské, maďarské i romské kuchyni. Jsou to zelné závitky s mletým masem, pečené naskládané…
Burger na grilu | recept. Hamburger se většinou dělá z hovězího masa a přidává se do něj jen sůl a mletý pepř. Tuto definici najdete v kuchařské knize…
Masové koule v rajské omáčce | recept. Rajská omáčka patří k pilířům české kuchyně. Nikdy, pokud ji vaříte z čerstvých rajčat, nebude stejná. I ostatn…
Zapečený bramborový guláš | recept. V létě nikdo z nás nechce trávit čas v kuchyni při vaření. Proto vám nabízím dnešní recept na zapečený bramborový…
Maďarský guláš | recept. Následující článek vám poradí, jak si doma připravit pravý maďarský guláš. Guláš je původem pokrm maďarských pastevců, připra…