30 minut a více
Nejnovější články v kategorii
Řadíte se k lidem, kteří mají rádi nejrůznější „smradavé“ delikatesy a nezaleknete se ani nejsmradlavějšího ovoce durianu? Pokud uvažujete o tom,…
Jaro je obdobím, kdy příroda ožívá, a my se můžeme těšit na čerstvé sezónní plody. Pokud hledáte způsob, jak si užít tuto krásnou sezonu, neváhejte a…
Svatý Martin, římský voják, který se později stal biskupem v Tours, je uctíván po celé Evropě. Podle legendy se skryl před pronásledovateli v husím ch…
Svatomartinská husa recept. Na svátečním svatomartinském stolu by pečená husa neměla nikdy chybět. Ostatně, věděli jste, odkud se tato lidová tradice…
Batátové hranolky jsou zdravější a chutnější varianta klasických hranolek z brambor. Jsou bohaté na vlákninu, vitaminy a minerály a navíc si je přípra…
Jste rodinou, ve které všichni milují maso, a velmi často připravujete klasické řízky? Pak si můžete připravit dokonalý oběd, který je vydatný, chutný…
Máte rádi bramboráky, ale odrazuje vás mastnota spojená se smažením na pánvi? Pak vyzkoušejte bramboráky připravené v troubě jednoduše na plechu,…
Je duben a spousta z nás má v mrazáku stále drobné ovoce z loňské sezony. Ať už vám na zahrádce uzrál černý či červený rybíz, angrešt n…
Vepřová krkovice, ale i jiné vepřové maso, nabízí obrovské možnosti tepelné úpravy tak, aby nám jídlo skutečně chutnalo. Důležité jsou ale nejen hlavn…
Polévka je grunt. I kdyby nebylo hlavní jídlo uvařeno, polévka by den, co den, měla putovat do našeho žaludku. Nejenže umí zasytit, když je plná bramb…