jaktak.cz

Jak udělat hovězí maso podle pivovarského sládka | recept

Složitost: Lehké
Cena: 1 - 1000 Kč
Potřebný čas: 30 minut a více

Jak udělat hovězí maso podle pivovarského sládka | recept. Udělejte si něco netradičního – nebo-li lehkou obměnu našeho výborného guláše. Recept na hovězí maso podle pivovarského sládka je jednoduchý, zvládnete ho se mnou i vy. Nevěříte? Vyzkoušejte, uvídíte sami!

Co je potřeba

3 lžíce sádla nebo oleje
1 velká cibule
400 g zadního hovězího
sůl
½ lžičky drceného kmínu
drcený pepř
½ lžičky oregana
100 g paprikové klobásy
hladká mouka
150 – 200 ml světlého nízkostupňového piva

Krok 1

Na sádle nebo oleji zpěníme na klínky nakrájenou cibuli.

Krok 2

Přidáme na kostky nakrájené maso, opečeme, osolíme, okořeníme a ve vlastní šťávě dusíme doměkka.

Krok 3

Přidáme na plátky nakrájenou klobásu a po vydušení šťávy zaprášíme moukou a osmahneme.

Krok 4

Zalijeme pivem a důkladně povaříme.

Krok 5

Podáváme s rýží nebo houskovým knedlíkem.

K přípravě pokrmu můžeme použít také vepřovou kýtu nebo plecko.


Zdroj: https://www.jaktak.cz/jak-udelat-hovezi-maso-podle-pivovarskeho-sladka-recept.html