zapékání
Nejnovější články v kategorii
Bešamelová omáčka | recept. Bešamelová omáčka se používá k zapékání masitých, zeleninových nebo rybích pokrmů. Můžeme ji také ochutit a podávat samost…
Jak upéct vinnou klobásu s cibulí, houbami, kyselým zelím a pivem | recept. Recept na netradiční úpravu bílé vinné klobásy pochází z polské kuchy…
Jak na zapečenou smetanově-máslovou růžičkovou kapustu | recept i pro vegetariány. Chuťově výrazné kapustičky jsou ve spojení s lahodnou smetanou…
Jak zapéct brambory se špenátem a uzeným masem | recept. Zapečené špenátové brambory jsou jednou z mnoha variací známého pokrmu. Je to naše oblíbené…
Jak připravit tradiční turecký rýžový dezert | recept. Zůstali jste o letošních prázdninách doma a také se vám stýská po některých specialitách, které…
Jak zapéct papriku se směsí žampionů a uzeného masa | recept. Receptů na plněné zapečené papriky je obrovské množství. Baví mě zkoušet pořád nové a ně…
Jak připravit pečenou zeleninu s rajčatovou omáčkou a sýrem | sezónní recept. Ano, tak tato dobrota se dá opravdu nazvat pekáčem plným zeleniny. A ne…
Jak upéct cibulovou krkovičku s bramborem | recept na pečenou krkovici. Plátky krkovice zapečené s cibulí a bramborami jsou bezpracné a rychlé. Zapéka…
Jak připravit plněná bramborová hnízda | recept jak využít zbylé uvařené brambory. Bramborová hnízda s vejcem jsou výbornou přílohou ke špenátu. Uplat…
Následující nápad je tak jednoduchý, že je zbytečné uvádět přesné množství jednotlivých ingrediencí. Ať už zvolíte poměr jakýkoliv, výsledek bude pove…