Jak uvařit tradiční anglickou chlebovou omáčku | recept
Jak uvařit tradiční anglickou chlebovou omáčku | recept. Chlebová omáčka patří ke klasickým receptům britské kuchyně. Tato kořeněná krémová omáčka je ideální přílohou k pečenému drůbežímu masu, nejčastěji z kuřete nebo krůty. Slavná omáčka je zmíněna i v knize pro děti Danny mistr světa, kde ji podávali s bažantem. Recept stojí za vyzkoušení a moc pěkná kniha za přečtení.
Diskuze k článku
Přidat komentář
Další zajímavé články
Jak uvařit kuřecí Tikka masalu | recept indické kuchyně
Jak uvařit kuřecí Tikka masalu | recept indické kuchyně. Chuťově dokonalá a kořením provoněná indická jídla jsou i přes obsáhlý výčet surovin až neuvě…
Jak snadno udělat indické placky čapátí | jednoduchý a levný recept
Jak snadno udělat indické placky čapátí | jednoduchý a levný recept. Čapátí jsou placky z mouky a vody, které se v Indii podávají k jídlu tak, jako u…
Jak uvařit domácí kečup | recepty mezinárodní kuchyně
Jak uvařit domácí kečup | recepty mezinárodní kuchyně. Kečup si můžete koupit i v tom nejmenším vesnickém obchůdku, ale doma vyrobený (a třeba z…
Jak uvařit masové knedlíčky se špagetami | recept na těstoviny
Jak uvařit masové knedlíčky se špagetami | recept na těstoviny. Dnes si podle našeho návodu můžete uvařit těstoviny s omáčkou z rajčat a masovými koul…
Jak připravit zeleninovou šakšuku | recept s rajčaty
Jak připravit zeleninovou šakšuku | recept s rajčaty. Na Wikipedii se dočtete že šakšuka je původem severoafrický zeleninový pokrm, který se stal velm…