Jak upéct vinnou klobásu na černém pivě
Jak upéct vinnou klobásu na černém pivě | recept na vinnou klobásu pečenou v troubě. Vaření s vínem, pivem či jiným alkoholem je zábava. Ať už v rámci nenápadného upíjení či v rámci výsledné chuti připraveného jídla, která Vás nadchne. Černé pivo v kombinaci s vinnou klobásou Vás bude bavit, nadneseně řečeno dvojnásobně. Pivo, kapka vína v pravé vinné klobáse, zkombinované s ochuceným rajčatovým protlakem vytvoří parádu vhodnou jak na rychlou večeři, tak na pohoštění při party (když už jsme u té zábavy). Jak upéct vinnou klobásu na černém pivě v troubě vám poradí můj následující recept.
Co je potřeba
Suroviny:
- 400 g vinné klobásy
- 150 ml rajčatového protlaku
- 200 ml černého piva
- 2 stroužky česneku
- 1 větší cibule
- 2 lžičky Terezia Garlic Vegi (česneková ochucovací směs)
- sůl, drcený pepř dle chuti
Terezia Garlic Vegi česnekovou ochucovací směs můžete zakoupit u Terezia Company s.r.o. na https://www.terezia.eu/koreni/, kde si můžete přečíst i její přesné složení. Je výbornou alternativou pro případ, že Vám nechutná či nemůžete česnek čerstvý. A zároveň pro případy, že Vám čerstvý prostě jen dojde. Navíc zjistíte, že tuto ochucovací směs využijete i při přípravě jiných pokrmů. Skvěle totiž ochutí například pomazánky, saláty, či smetanové omáčky na těstoviny.
Diskuze k článku