Jak upéct krémový dýňový koláč | recept
Krémový dýňový koláč | recept. S přicházejícím podzimem nastává opět sezóna dýní. Ačkoli se dýně v naší kuchyni zabydluje už poměrně dlouho, její obliba roste raketovou rychlostí hlavně v posledních letech. Jedním z klasických zpracování dýně je sladký moučník. Pro někoho sice může představovat poněkud netypickou chuť, ale v tomto receptu je dýně zkombinovaná se zakysanou smetanou, která dýňové náplni dodá krémovou konzistenci a celkově tak zjemní její chuť.
Diskuze k článku
Přidat komentář
Další zajímavé články
Jak upéct neodolatelný dýňový koláč | recept
Neodolatelný dýňový koláč | recept. Dýně Hokkaidó je všestranně použitelná, její dužina totiž není vodnatá, ale pevná, navíc látky v ní…
Jak upéct linecký koláč s dýňovo-tvarohovou nádivkou | recept
Jak upéct linecký koláč s dýňovo-tvarohovou nádivkou | recept. Sytě oranžové pyré z dýně Hokkaidó promíchané s poctivou dávkou výrazného koř…
Jak připravit výjimečné pohoštění z pečené dýně Hokkaido a ciderové zálivky
Dýně Hokkaido, která je tak výtečná ve slaných i sladkých pokrmech, nezapře svou výjimečnost ani podávaná samostatně, například jako zde v pečené…
Jak upéct kynuté řepánky s mákem | recept
Kynuté řepánky s mákem | recept. Řepánky jsou typickou podzimní pochoutkou v Polabí, kde se pěstuje velké množství řepy cukrovky. Právě nastala jejich…
Jak upéct, tak trochu klasický, ale i tak trochu nevšední žmolenkový koláč z máslového těsta, mléčného krému a podušených jablek
Kombinace mléčného krému a šťavnatých podušených jablek na vláčném máslovém těstě přemění klasický žmolenkový koláč ve fantasticky vláčný, šťavnatý a…