Jak udělat kuřecí játra na cibulce | recept na kuřecí játra jako minutka
Kuřecí játra jako minutka – kuřecí játra na cibulce – recept. Drůbeží játra jsou oblíbeným jídlem, nejen proto, že jsou levná, rychle tepelně připravená, ale i lichotivá pro naše chuťové receptory. Restovaná kuřecí játra na cibulce jsou českou klasikou, která má mnohem víc příznivců než těch, kteří je zatracují. Kuřecí játra jsou příznivým zdrojem vitamínů a minerálů, které v sobě skrývají. Rychlý oběd nebo večeře z kuřecích jatýrek příjemně zpestří jídelníček. Předkládáme tento jednoduchý recept bez přídavku masoxu a glutamátu.
Diskuze k článku
Přidat komentář
já také solím na začátku , - ztvrdnou dlouhou přípravou
Další zajímavé články
Jak udělat paštiku z kuřecích jater | recept
Paštika z kuřecích jater | recept. Paštika na chleba, nebo s jiným pečivem, je pohotové jídlo, které si občas většina z nás ráda dopřeje. A když je to…
Jak udělat dobré játrové knedlíčky do polévky | recept
Jak udělat dobré játrové knedlíčky do polévky | recept. Domácí játrové knedlíčky z kuřecích jater jsou velmi oblíbenou zavářkou do polévky. A nezáleží…
Jak upéct kuře na divoko s nádivkou | recept
Kuře na divoko s nádivkou | recept. Kuřecí maso je v kuchyni nejvíce variabilní ze všech mas. Chuťově je nepříliš výrazné, a proto se výborně…
Jak na tortillu s kuřecím masem | tortilla recept, bonus recept na domácí dip
V jarních měsících se probouzí nejen příroda, ale také chuť na nové osvěžující recepty. Při vymýšlení receptů se fantazii meze nekladou. Kuřecí nebo k…
Jak uvařit staročeskou sváteční polévku kaldoun | recept
Recept na staročeskou polévku kaldoun. Kaldoun se připravoval ke svátečnímu obědu, kdy se jako hlavní chod podávala drůbež, protože se kaldoun vaří z…
Solím játra hned na začátku a nikdy netvrdnou. Je to pověra.