pokrm
Nejnovější články v kategorii
S vynálezem mrazáku se stalo dlouhodobé uchovávání potravin téměř neomezené. Lidé si velmi rychle a snadno zvykli na to, že co nestihnou zpracovat vča…
Staročeské zelníky | recept. Recept pochází z kuchyně našich prababiček. Je ze surovin, které měla dříve každá domácnost doma – z brambor, zelí, vejce…
Krůtí směs se žampiony | recept. Krůtí maso si, vzhledem ke svým nutričním hodnotám, zaslouží být zařazováno do jídelníčku co nejčastěji. Krůtí maso s…
Krokety z vařených vajec | recept. Následující recept se bude hodit zejména po Velikonocích, kdy se doma sejde větší množství vařených vajec. Jednoduš…
Zapečený bramborový guláš | recept. V létě nikdo z nás nechce trávit čas v kuchyni při vaření. Proto vám nabízím dnešní recept na zapečený bramborový…
Zapečené brambory s kadeřávkem a masem | recept. Zapečené brambory s mletým masem a zeleninou jsou vděčným a rychlým jídlem. Podle sezónní dostupnosti…
Jak využít vykoledovaná vajíčka | tipy. Nazdobená vajíčka jsou symbolem Velikonoc už odpradávna. Šikovní koledníci jich domů leckdy přinesou přes dva…
Jak upéct tradiční velikonoční nádivku | recept. Velikonoční nádivka nebo také hlavička z uzeného a telecího masa, s mladými kopřivami a dal…