oběd
Nejnovější články v kategorii
Zkuste si podle našeho receptu uvařit zelí jinak než z klasické zelné hlávky. Třeba z kedlubnů, jsou šťavnaté, přirozeně sladké a nepotřeb…
Pečené kuřecí paličky | recept. Receptů na pečené kuře není nikdy dost. Podle toho receptu si upečete kuřecí paličky voňavé rozmarýnem, s křupavou kůž…
Švestkové knedlíky z brambor | recept. Švestkové knedlíky jsou českou klasikou. Milují je děti i dospělí. Podzim je čas dozrávání těchto modrých plodů…
Kedlubny plněné masovou náplní | recept. Zelenina, plněná ochuceným mletým masem, nemusí být jen všeobecně známá paprika. Plnit jdou i jiné druhy např…
Jak zapéct květák s uzeninou | recept. Květák je na trhu po celý rok, ale podzimní květák, vypěstovaný na poli nebo zahrádce, má mnohem lepší chuť. S…
Salát z kuřecího masa, okurek, rajčat a brambor | recept. Někdy se stane, že zbyde část pečeného kuřete od oběda. Poradíme vám, jak přidáním několika…
Krůtí maso s květákem | recept. Krůtí maso má jemnou chuť a dobře se kombinuje s jinými výraznými chutěmi. Je oblíbené v dietní kuchyni, obsahuje velm…
Skládané řízky | recept. Řízky – jednoduché jídlo, které zvládne připravit úplně každý. I tak zdánlivě obyčejný pokrm můžete ozvláštnit různými úprava…
Ďábelské kuřecí kousky | recept. Smažená jídla by se měla zařazovat do jídelníčku jen výjimečně, neprospívají našemu zdraví. Jak už to ale tak většino…
Plněné bramborové vdolečky | recept. Následující recept je univerzální. Bramborové vdolečky s masem, podávané se zeleninovým salátem, dobře poslouží j…