bešamel
Nejnovější články v kategorii
Luxusní sýrová roláda recept. Výborné pohoštění pro návštěvu nebo večírek nevyžaduje velké úsilí. Připravte luxusní sýrovou roládu s potočnicí. Místo…
Bešamelová omáčka | recept. Bešamelová omáčka se používá k zapékání masitých, zeleninových nebo rybích pokrmů. Můžeme ji také ochutit a podávat samost…
Kedlubny plněné masovou náplní | recept. Zelenina, plněná ochuceným mletým masem, nemusí být jen všeobecně známá paprika. Plnit jdou i jiné druhy např…
Cannelloni se špenátem a masem | recept. Plněné těstoviny podle následujícího receptu vyžadují trochu více práce při přípravě. Odměnou za ni je jejich…
Jak uvařit lasagne s krůtím masem a omáčkou z čerstvých rajčat | recept. Příprava lasagní sice není zrovna rychlou záležitostí a vyžaduje trochu…
Kuře zapečené se smetanou a sýrem | recept. Kuřecí maso, vzhledem k rozmanitosti úprav, můžeme zařazovat do jídelníčku velmi často. Drůbeží maso je le…
Zapečený chřest se sýrovou krustou | recept. Chřest patřil do jídelníčku našich předků poměrně často, hlavně na jižní Moravě se pěstoval ve velkém. V…
Plněná zapečená cuketa | recept. Cukety patří k létu. Je to nenáročná zelenina na pěstování, potřebuje jen slunce a dostatek vody. Z jedné rostliny sk…
Řecká musaka | recept. Musaka je pokrm z mletého masa a lilku, typický pro Řecko a Bulharsko. V každé zemi se připravuje jinak a má i mnoho regionální…
Jak připravit lasagne se špenátem a mletým masem | recept. Pokrmy z těstovin jsou v kuchyni oblíbené. Příprava těstovinových jídel není složitá a…