Luštěniny
Nejnovější články v kategorii
Beluga, černá čočka se výborně hodí na přípravu rozličných salátů. Při vaření si podrží tvar, nerozváří se a ve směsi moc hezky vypadá. Beluga má jemn…
Jak využít zbylou čočku + recept na čočkový nákyp. Jestliže Vám zbyla vařená čočka, nemusíte s nechutí konzumovat jeden pokrm několik dní za sebo…
Jak uvařit novoroční oběd z čočky | recepty. Na Nový rok, tedy 1. ledna, je tradicí jídlo z čočky. Konzumace čočky v tento den má zajistit dostatek pe…
Recept na čočkovou polévku. Čočkovou polévku mají rádi malí i velcí. Čočková polévka je ale oblíbená i hospodyňkami – je uvařená brzy, suroviny na jej…
Jak připravit křupavé čočkové zobání | recept. Výborný nápad z kanálu my Greenovi. Zkuste si podle něj připravit nezvyklou a přkvapivě chutnou po…
Recept na kapra se salátem ze zelené čočky a pohanky. Což takhle dát si něco zdravého? Zelenou čočku, pohanku a kapra můžeme mezi zdravá jídla směle z…
Červená čočka je jediná luštěnina, která nenadýmá, stačí jí krátká doba vaření, je zdravá a v kuchyni s ní lze vykouzlit spoustu lahodných jídel. Obsa…
Majonézou nezatížený, plný zdravé čočky a zeleniny, tedy salát na Nový rok zcela dokonalý. Pouze vajíčky propojené spojení čočky a zeleniny zaji…
Dva tradiční sváteční recepty z krup: Vánoční houbový kuba s uzeným (staročeské jídlo podávané v poledne Štědrého dne) a šoulet z hrachu a krup (tradi…
I tato jednoduchá rybí polévka z aljašské tresky může zazářit na vánočním stole a potěšit svou krémově jemnou chutí a konzistencí. Hospodyňky pak…