Jak zavařit švestky ve vlastní šťávě | polotovar na knedlíky a koláče
Jak zavařit švestky ve vlastní šťávě | polotovar na knedlíky a koláče. Chcete si i v zimě pochutnat na švestkových koláčích nebo knedlících a místa v mrazáku je málo? Zkuste švestky zavařit ve vlastní šťávě! Chutnají lépe než kompotované, na koláčích výborně drží tvar a nepouštějí šťávu při pečení, takže se nestane, že budete mít rozmáčené těsto. Pokud jsou švestky hodně zralé, lze je zavařit i bez přidaného cukru. Vydrží celý rok a nekazí se, mám to osobně vyzkoušené.
Diskuze k článku
Přidat komentář
Další zajímavé články
Jak udělat jablečný rosol s mrkví a rumem | recept na zpracování jablek
Jak udělat jablečný rosol s mrkví a rumem | recept na zpracování jablek. Nabízím vám tip na zpracování jablek nehodících se k uskladnění. Už naše babi…
Jak zpracovat brusinky | recepty
Jak zpracovat brusinky | recepty. Dnes se s vámi podělím o recepty na zpracování brusinek. Všechny recepty jsou mnohokrát odzkoušené a snadné. Brusink…
Jak zpracovat úrodu třešní | třešňové recepty
Jak zpracovat úrodu třešní | třešňové recepty. Právě teď vrcholí sklizeň třešní. Letos se zdá úroda lehce nadprůměrná a tak mnozí řeší problém, jak zp…
Jak udělat jablečno-dýňové pyré | napodobenina pyré z meruněk
Jak udělat jablečno-dýňové pyré | napodobenina pyré z meruněk. Ovocná kaše – pyré z jablek a dýně dobře chutná i jen tak. Když ho ale vylepšíte šťávou…
Jak udělat ostružinovou chilli omáčku | recept s lesními plody
Jak udělat ostružinovou chilli omáčku | recept s lesními plody. Využijte bohatou úrodu ostružin a připravte z nich výbornou chilli omáčku. Omáčka se h…