Jak využít pastinák v kuchyni i pro zdraví
Pastinák setý je druh kořenové zeleniny, která se v současné době postupně navrací na naši zahradu a stůl. Možná jste se s ním setkali v dětských příkrmech. Není to však jediné využití této zdravé zeleniny - vzhledem podobné kořenové petrželi, avšak se sladší, i když výraznější chutí připomínající spíše mrkev. Jak pastinák využít v kuchyni i pro zdraví, se dočtete v následujících krocích.
Diskuze k článku
Přidat komentář
Další zajímavé články
Jak využít hlívu ústřičnou pro zdraví | recept na tinkturu z hlívy ústřičné
Jak využít hlívu ústřičnou pro zdraví | rady a tipy. Hlívu ústřičnou můžete použít nejen pro přípravu falešné dršťkové polévky. Hodí se i pro přípravu…
Jak připravit datlovo-arašídové koláčky s bílou čokoládou | recept
Okouzlující spojení sladkých sušených datlí a intenzivních, nasucho opražených arašídů přemění tyto kouzelně vypadající nepečené koláčky ve výtečnou a…
Jak bez lepku upéct mrkvové řezy s jemným tvarohovým krémem
Stejně jako jemné mrkvové těsto, tak i tvarohový krém má významný podíl na tomto mrkvovém řezu, který potěší nejen již zmíněnou jemnou chutí, ale i ne…
Jak vařit z hlávkového zelí | recepty
Nabízíme vám několik tipů a polozapomenutých receptů na jídla z hlávkového zelí. Naši předci říkali, že když je zelí, není hlad a v různých podobách m…
Jak upéct koláč s ovesnými vločkami a tvarohovou náplní s banány | fit recept
Koláč podle následujícího receptu se dá zařadit i do dietního jídelníčku. Je lehce oslazený pouze medem a další sladkost mu dodají banány. Proto do ná…