Jak uvařit vynikající boršč | recept
Jak uvařit vynikající boršč | recept. Jak uvařit tradiční boršč? Původní recept pochází z ruské kuchyně, tak se budeme držet ruského receptu. Základem je vývar z kostí a předního hovězího masa. Další důležitou ingrediencí je červená řepa a ostatní zelenina. Na hotové polévce by měla plavat mastná oka. V Rusku se boršč podává horký se zvláštními česnekovými houskami, tzv. pampušky. Polévku na talíři ozdobíme zakysanou smetanou a čerstvě nasekanými bylinkami. Určitě ji ocení i dietáři, protože je plná vitamínů a nepřibereme po ní.
Diskuze k článku
Přidat komentář
Další zajímavé články
Jak uvařit běloruský boršč | recept
Běloruský boršč | recept. Boršč je původem východoevropská hustá polévka. Vaří se v Rusku, na Ukrajině, v Bělorusku, ale také třeba v Polsku a Bulhars…
Jak uvařit poctivý ruský boršč s masem | recept
Recept na pravý ruský boršč. Asi takhle: Kolik ruských a ukrajinských rodin, tolik způsobů, jak připravit ruský boršč. Ale jedno mívají boršče vždy sp…
Jak udělat boršč | recept na polévku
Jak udělat boršč | recept na polévku. Ochutnejte něco netradičního, zabrousíme trochu do ruské kuchyně. Uděláme si podle receptu boršč - výtečnou polé…
Jak uvařit domácí kečup | recepty mezinárodní kuchyně
Jak uvařit domácí kečup | recepty mezinárodní kuchyně. Kečup si můžete koupit i v tom nejmenším vesnickém obchůdku, ale doma vyrobený (a třeba z…
Jak připravit džem z aronie s chutí třešní | recept z cizí kuchyně
Jak připravit džem z aronie s chutí třešní | recept z cizí kuchyně. Temnoplodec, známější pod jménem aronie nebo černý jeřáb je v posledních letech ve…