Jak uvařit tradiční guláš | recept
To nejlepší z české kuchyně? Pro řadu domácností tradiční český guláš z tradičních ingrediencí, jako je česnek, cibule, rajčatový protlak, sladká paprika, kmín a majoránka. Dobrý guláš se dělá nejlépe z hovězí kližky. Tak se pusťme do vaření.
Diskuze k článku
Přidat komentář
Další zajímavé články
Jak udělat myslivecký guláš | recept
Jak udělat myslivecký guláš | recept. Myslivecký guláš recept. Receptů na myslivecký guláš je bezpočet, oblíbená je kulinářská variace se srnčím masem…
Jak uvařit hovězí nudličky na zázvoru v tlakovém hrnci | recept
U nás doma zázvor celkem frčí. Jak venku začnou sychravé podzimní dny, vařím dětem a manželovi na posílení imunitního systému a prevenci proti nemocem…
Jak uvařit rumunský guláš | recept
Rumunský guláš | recept. Guláš je jídlo, které má obrovské množství variací. Asi nikdo ho nevaří z přesně odvažovaných a stále stejných přísad. E…
Jak připravit rýnské roštěnky | hovězí maso s omáčkou
Jak připravit rýnské roštěnky | recept z hovězího masa (roštěnec nebo zadní hovězí) podle receptur teplých pokrmů. Rýnské roštěnky jsou plátky masa s…
Jak připravit ruský biftek z mletého masa
Když jsem poprvé na jídelním lístku zaregistrovala ruský biftek, nevěděla jsem o jaké jídlo se vůbec jedná, název mi nic neříkal. Nakonec jsem byla př…