Jak uvařit švédské roštěnky se smetanovou omáčkou | recept
20. Listopad 2020
Švédské roštěnky se smetanovou omáčkou | recept. Následující recept je ze staré kuchařské knihy mojí maminky. Takto připravené roštěnky nám moc chutnají, omáčka je pikantní a kapary mají zvláštní chuť. Setkala jsem se s několika recepty na švédskou roštěnou, obsahovaly navíc slaninu, sardelky i kyselé okurky. Jestliže máte chuť si pohrát, můžete některou z variant vyzkoušet. Věřím, že si pochutnáte i na této níže popsané základní verzi kuchařské klasiky.
Co je potřeba
Pro 4 osoby:
- 600g hovězího masa
- malé množství oleje
- 1 střední cibule
- 1 polévková lžíce pikantní hořčice
- hrst kaparů
- sůl
- mletý černý pepř
- hladká mouka
- 220 ml smetany
Související články
Další zajímavé články
Jak připravit hovězí závitky s rýží | recept
Hovězí závitky s rýží | recept. Patřím k lidem, pro které je vaření relax. Občas se nechám unést fantazií a zkouším nové kombinace a nápady. Nejvíce s…
Jak připravit rýnské roštěnky | hovězí maso s omáčkou
Jak připravit rýnské roštěnky | recept z hovězího masa (roštěnec nebo zadní hovězí) podle receptur teplých pokrmů. Rýnské roštěnky jsou plátky masa s…
Jak připravit roštěnky na smetaně | recept
Jak připravit roštěnky na smetaně | recept. Na minutku podle následujícího receptu potřebujete dobře vyzrálé hovězí maso, jen tak bude maso křehké a m…
Jak připravit zbojnickou hovězí pečeni
Jak připravit zbojnickou hovězí pečeni | recept na tradiční zbojnickou roládu. Zbojnická roláda je jednoduchá úprava hovězího masa. Je to vlastně závi…
Jak na hovězí pečeni po orientálsku | recept
Hovězí pečeně po orientálsku | recept. Šťavnaté plátky hovězího masa se slaninou na řezu, přelité hustou červenou omáčkou s houbami a zeleni…
Diskuze k článku