hlavní jídlo
Nejnovější články v kategorii
Jak upéct roládu z mletého masa v bramborovém kabátku | recept. Jídla z mletého masa ráda vařím a ještě raději zkouším nové recepty. I tento měl v moj…
Jak připravit vepřovou kýtu pečenou v mléce s bylinkami | recept. Použití mléka k upečení vepřového masa je poměrně neobvyklé, ale po vyzkoušení…
Jak upéct kapustičky se slaninou a jablky | recept. Dozlatova opečené kapustičky jsou v kombinaci s křupavou slaninou a šťavnatými jablky op…
Jak uvařit mleté maso se zelím a rýží | recept. Dnes si můžete přečíst opět recept na pokrm z jednoho hrnce. Jídlo není zrovna fotogenické, ale o to l…
Jak připravit plněné vinné listy (dolmades) | recept řecké kuchyně. Dolmades (dolma) je tradiční pokrm řecké kuchyně. Jedná se o závitky z listů vinné…
Švédské roštěnky se smetanovou omáčkou | recept. Následující recept je ze staré kuchařské knihy mojí maminky. Takto připravené roštěnky nám moc chutna…
Kuřecí Frikasé | recept. Frikasé je vlastně jiný výraz pro zadělávanou slepici nebo kuře. Jde o starý kuchařský postup, který se od svého vzniku výraz…
Jak připravit sfuggato mytilinis | recept. Sfuggato mytilinis je klasický řecký recept z mletého masa. Volný překlad zní prostě a jednoduše - vejce s…