dušení
Nejnovější články v kategorii
Štěpánské rizoto | recept. Není třeba mít na talíři každý den maso. Jsou i bezmasá jídla, která zasytí na delší dobu. Příkladem je následující re…
Rumunský guláš | recept. Guláš je jídlo, které má obrovské množství variací. Asi nikdo ho nevaří z přesně odvažovaných a stále stejných přísad. E…
Jak připravit bulgur s mletým masem | recept na zdravé jídlo. Bulgur jsme si velice rychle oblíbili a všude, kde to jde, jím nahrazujeme rýži. Takto u…
Jak připravit mleté maso se zelenými fazolkami | recept z mletého masa. Pánev s mletým masem a fazolkami je rychlé jídlo z orientální kuchyně. Jako př…
Jak připravit rýnské roštěnky | recept z hovězího masa (roštěnec nebo zadní hovězí) podle receptur teplých pokrmů. Rýnské roštěnky jsou plátky masa s…
Jak připravit zbojnickou hovězí pečeni | recept na tradiční zbojnickou roládu. Zbojnická roláda je jednoduchá úprava hovězího masa. Je to vlastně závi…
Jak připravit dušenou vepřovou plec v zelí | recept na dušené vepřové se zelím. Vepřové ramínko dušené v zelí s bílou omáčkou je recept na hodně…
Taštičky z listového těsta se špenátem | recept. Listové těsto je v kuchyni univerzálně použitelné. Dají se z něj vytvářet jak slané tak i sladké…
Kuřecí peperonata | recept. Peperonata je původem italská zeleninová příloha k rybám a masu. Peperonata je jednoduchá na přípravu a nepotřebujete na n…
Čínská rýže s kuřecím masem | recept. Pestrobarevné lehké jídlo, velmi snadné na přípravu – to je náš dnešní recept, který vám nab…