Jak uvařit polévku charčo po gruzínsku | recept
17. Leden 2023
Polévka charčo po gruzínsku | recept. Charčo polévku jsem poprvé ochutnala v jedné restauraci, nikdy jsem ten název neslyšela a ráda ochutnávám nová jídla. Polévka mě mile překvapila svojí chutí. I když pravé gruzínské charčo obsahuje mnohem více surovin, například mleté ořechy nebo sušené švestky, tato česká verze je opravdu povedená. Posuďte sami.
Co je potřeba
- 500 g hovězího předního masa
- 1 l vývaru z kostí
- kousek celeru
- 1 středně velká cibule
- 1 střední mrkev
- 425 ml krájených rajčat
- 70 g rýže
- 50 g másla
- 3 stroužky česneku
- sůl
- pepř
- volitelně chilli paprika
- zelená petržel
Související články
Další zajímavé články
Jak uvařit kedlubnovou krémovou polévku | recept
Kedlubnová krémová polévka | recept. Husté krémové polévky jsou alternativou svačiny nebo večeře. Příprava těchto polévek je většinou rychlá a velmi s…
Jak uvařit pórkovou polévku | recept
Pórková polévka | recept. Polévky jsou důležitým doplňkem jídelníčku. Základem mnoha polévek jsou vývary. Polévky dělíme na čiré, zadělávané a krémové…
Jak uvařit pikantní gulášovou polévku | recept
Pikantní gulášová polévka | recept. Polévky jsou nedílnou součástí našeho jídelníčku. Vedle různých masových nebo zeleninových vývarů mají svoje místo…
Jak uvařit krémovou rybí polévku z aljašské tresky | recept
I tato jednoduchá rybí polévka z aljašské tresky může zazářit na vánočním stole a potěšit svou krémově jemnou chutí a konzistencí. Hospodyňky pak…
Jak uvařit dýňové chilli | recept
Dýňové chilli | recept. Dýňové chilli je na naše poměry neobvyklé jídlo. Skládá se pouze ze zeleniny a je tudíž vhodné i pro vegetariány. Doporuč…
Diskuze k článku