Jak upéct kořeněný květák s omáčkou z paprik | bezmasý recept
Jak upéct kořeněný květák s omáčkou z paprik | bezmasý recept. Lehký bezmasý pokrm z květáku je vhodný i pro vegetariány a celiaky, je přirozeně bezlepkový. Recept je z orientální kuchyně a je to ideální hlavní jídlo pro horké letní dny. Příprava je jednoduchá, není třeba žádných speciálních ingrediencí a složitých postupů. Podle našeho návodu takto upravit květák zvládne opravdu každý – pochutnáte si jak na teplém, tak na studeném. Podávejte nejlépe se salátem z čerstvé zeleniny nebo s pečivem.
Diskuze k článku
Přidat komentář
Další zajímavé články
Jak na nevšední pečený indický květák s delikátním dipem | recept
Jak na nevšední pečený indický květák s delikátním dipem | recept. Veskrze netradiční květák s nevšední úpravou i chutí, který vás ohromí svým ex…
Jak připravit pečený lilek s omáčkou z manga a tahini | recept
Jak připravit pečený lilek s omáčkou z manga a tahini | recept. Následující recept na nepříliš známou úpravu lilku pochází z orientální kuchyně. Jídlo…
Jak zapéct květák s dvěma druhy sýrů | recept z květáku
Jak zapéct květák s dvěma druhy sýrů | recept na rychlý pokrm z květáku. Recept na takto připravený květák jsem objevila v jedné diskusi na internetu.…
Jak připravit grilovaný lilek s řeckým jogurtem a česnekovou omáčkou | recept
Jak připravit grilovaný lilek s řeckým jogurtem a česnekovou omáčkou | recept. Léto v plném proudu přináší kromě vodních radovánek a večerního gr…
Jak usmažit květák s parmezánem a uvařit polévku podle Sandtnerové | 2 recepty
Jak usmažit květák s parmezánem a uvařit polévku podle Sandtnerové | 2 recepty. Dnes si přijdou na své milovníci květáku. V našem článku se dozví…