Jak upéct cukroví i pro diabetiky | 2 recepty s xylitolem
Vánoce (a nejen ony) jsou těžkým obdobím pro ty, co si z různých důvodů nemohou pochutnat na sladkém cukroví nerozlučně spjatým s mnoha oslavami a svátky. Někomu to nedělá problémy, ale jsou tací, kteří vyloženě trpí a mezi ně patřím i já. Pokud máte stejný problém a už předem se obáváte, že opět neodoláte vánočnímu cukroví, máme pro vás připraveno několik receptů s xylitolem, které budeme postupně zveřejňovat. Dnes jsou to recepty na mandlové sušenky a stříkané cukroví. Xylitol je sice trochu dražší než cukr, ovšem od cukru ho nerozeznáte a pochutnáte si bez výčitek.
Diskuze k článku
Přidat komentář
Další zajímavé články
Jak využít zbylé bílky a upéct na poslední chvíli laskonky
Občas se stane, a nejenom o Vánocích, že potřebujete jen vaječné žloutky. Co si ale počít se samotnými bílky? Upečte si domácí laskonky! Máme pro vás…
Jak udělat Panettone | recept na moučník
Panettone je sladký italský chléb, který se ve své domovině obvykle jí o Vánocích. Má tvar kopule a je z kynutého těsta, do něhož se přidávají rozinky…
Nejlepší recept na domácí vánočku? Tady si určitě vyberete!
Vánočka je tradiční vánoční pečivo, které se peče podle nejrůznějších receptů. Do našeho článku jsme zařadili výběr těch nejlepších, i když někdo s ná…
S námi si pochutnáte – 9 nejlepších receptů na vánoční štolu
„Štóla, česky běžně i štola, je druh pečeného vánočního moučníku. Uvnitř je zapečené například sušené ovoce a ořechy a z vrch…
Jak upéct nejlepší vánoční štolu | tradiční německý recept
Pečivo v cukrové krustě, na první zběžný pohled podobné vánočce, jež se v obchodech pravidelně objevuje před Vánocemi, je z hutného kynutého těsta. Tě…