Jak udělat segedínský guláš jako od Pohlreicha | recept
Segedínský guláš dle Pohlreicha? Podle receptu si na segedínský guláš přichystejte vepřovou plec nakrájenou na kostky, cibuli, dobrý hovězí vývar, mouku, slaninu, sádlo, zakysanou smetanu, kysané zelí a na dochucení segedínského guláše kmín, sůl a mletou papriku. Přípravu segedínského guláše začněte základem: nadrobno nakrájenou cibuli osmahněte na rozškvařené slanině a polovině sádla. Dále pokračujte podle videa s receptem na segedínský guláš speciál. Dobrou chuť!
Co je potřeba
Na přípravu segedínského guláše jako od Pohlreicha si připravte tyto suroviny:
750 g vepřové plece nakrájené na kostky
200 g nadrobno nakrájené cibule
500 ml hovězího vývaru
80 g hladké mouky
50 g slaniny nakrájené na kostičky
100 g sádla
300 g zakysané smetany
700 g kysaného zelí
kmín, sůl a mletou papriku
Tipy
Podívejte se, jak zahustit guláš bez mouky a také na recept na pravý segedínský guláš dle Pohlreicha, respektive bývalé československé normy z vepřového masa v receptáři nápadů pro šikovné ruce HOBBYs.CZ
Diskuze k videu