Jak udělat segedínský guláš jako od Pohlreicha | recept
Segedínský guláš dle Pohlreicha? Podle receptu si na segedínský guláš přichystejte vepřovou plec nakrájenou na kostky, cibuli, dobrý hovězí vývar, mouku, slaninu, sádlo, zakysanou smetanu, kysané zelí a na dochucení segedínského guláše kmín, sůl a mletou papriku. Přípravu segedínského guláše začněte základem: nadrobno nakrájenou cibuli osmahněte na rozškvařené slanině a polovině sádla. Dále pokračujte podle videa s receptem na segedínský guláš speciál. Dobrou chuť!
Diskuze k článku
Přidat komentář
Maďarsko je krajina pôvodu gulášu, segedínskeho (Székely gulyas) takisto.
V Maďarsku sa žiaden guláš nezahusťuje, teda ani Segedínsky.
Váš kuchár (p.Pohlreich) by to mal vedieť...
To ho naozaj nectí.
Já tam přidávám 2 lžíce máku.
Do segedinskéo guláše dávám zelí, které předtim povařím. Kyselé zeli nepovařené námmaso "jako by" zatuhlo, proto ho pak musíme vařit déle. Jinak všechny igredience dávám také .Je to vynikající. Ještě lepší je druhý den , kdy se rozleží.