Přejít k hlavnímu obsahu

Jak udělat grilovaný rumpsteak | recept

Jak udělat grilovaný rumpsteak | recept

Jak udělat grilovaný rumpsteak | recept. Rumpsteak - romsteak, je steak z vysokého roštěnce, ve Francii zvaného culotte, o různé velikosti, respektive síle. Ve Francii se tomuto steaku také říká contre-filet.

Co je potřeba

4 roštěnky a 180 g
250 ml olivového oleje
pepř z mlýnku (zelený nebo černý)
20 g feferonkové pasty
150 g anglické slaniny
2 pórky

fazolky k podávání

1

Promícháme olej s feferonkovou pastou a s drceným pepřem.

2

Touto marinádou potřeme roštěnky a necháme je naložené 2 hodiny.

3

Necháme odkapat a dáme na grill rozehřátý na vysokou teplotu.

4

Pórek nakrájíme na malé části ,obalíme plátky angl.slaniny a 5 min spolu s roštěnkami grilujeme.

5

Podáváme se zelenými fazolkami osmaženými se slaninou.

Autor: KJersey
|
Hodnocení

Diskuze k článku

Další zajímavé články

Jak udělat peruánský rumsteak | recept
Jak udělat peruánský rumsteak | recept
Jak udělat peruánský rumsteak | recept. Peruánský rumsteak, to je další výborný recept na rumsteak. Opravdová delikatesa pro pravé gurmány. Jdeme na r…
Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.