Jak udělat bramboráčky s česnekovo-bylinkovou čepičkou | recept
Jak udělat bramboráčky s česnekovo-bylinkovou čepičkou | recept. Bramboráky, vošouchy, cmunda – různé krajové názvy, existuje jich určitě spousta, ale všechny mají shodnou indícii, chutnají výtečně. Pokud je doma více strávníků, je to trochu náročnější vzhledem k přípravě a smažení bramboráčků. Ale pochutnání je zaručeno. Obohaťte klasické bramboráky o bylinkovou omáčku s česnekem, budou ještě chutnější a pikantnější.
Diskuze k článku
Přidat komentář
Super pochoutka mohu pouze doporučit !!!
Další zajímavé články
Jak vyrobit domácí mast z aloe very | návod
Jak vyrobit domácí mast z aloe very | návod. Jak vyrobit domácí mast z aloe very? Potřebujeme hlavně vzrostlou rostlinu a chuť zahrát si na mastičkářk…
Jak uvařit oukrop z bramborové kaše | recept
Oukrop z bramborové kaše | recept. Někdy se stane, že zbyde bramborová kaše. Ohřívat se sice dá, ale chuťově to už není ono. Dostal se ke mně zajímavý…
Jak připravit bramborové langoše | recept
Bramborové langoše | recept. Langoše jsou maďarská specialita. Jsou to kynuté, tenké, smažené placky, které se různě dochucují. Langoše jsou oblíbeným…
Jak připravit pečená rajčata s balkánským sýrem a rozmarýnem | recept
Pečená rajčata s balkánským sýrem a rozmarýnem | recept. V této roční době jsou rajčata nejchutnější, do ruda vyzrálá a plná chuti. Skvělá jsou samozř…
Jak udělat zelné bramborové placky | recept
Jak udělat zelné bramborové placky | recept. Zelné bramborové placky. Je to obdoba klasického bramboráku, obohacené o jednu ingredienci a s tím souvis…
Děkuji Vám za komentář.