Jak připravit bramborové langoše | recept
15. Srpen 2020
Bramborové langoše | recept. Langoše jsou maďarská specialita. Jsou to kynuté, tenké, smažené placky, které se různě dochucují. Langoše jsou oblíbeným stánkovým občerstvením na pouličních akcích a trzích. Předpisů na langoše je mnoho a i na našich stránkách je najdete. Přidáváme předpis na langoše z bramborového těsta, prý opravdu maďarský.
Co je potřeba
- 4 středně velké brambory
- 250 ml mléka
- 42 g droždí (kostička)
- špetka cukru
- 500 g hladké mouky
- 1 vejce
- sůl
Související články
Další zajímavé články
Jak udělat domácí žloutkové věnečky | recept z odpalovaného těsta
Domácí žloutkové věnečky | recept. Věnečky s krémem patří dlouhodobě mezi nejoblíbenější cukrářské výrobky. Kvalitní věneček z poctivých surovin není…
Jak upéct dvojctihodné koláče | recept
Dvojctihodné koláče | recept. Tyto koláčky si zamilujete. Nahoře jsou zdobené tvarohem, rozinkami nebo drobenkou a uvnitř v těstě se skrývá povidlová…
Jak upéct vanilkové řezy s čokoládovým korpusem | recept
Jak upéct vanilkové řezy s čokoládovým korpusem | recept. Tyto řezy sice vyžadují delší čas na přípravu, ale přesto jsou poměrně jednoduché. Křehké čo…
Jak připravit sýrové suflé | recept
Jak připravit sýrové suflé | recept. Připravit hezky nadýchané, správně vyběhlé suflé se občas nepodaří ani zkušenému kuchaři. Aby se tato šlehan…
Jak připravit zapečené plněné brambory | recept
Zapečené plněné brambory | recept. Brambory jsou základní kuchyňskou surovinou s mnohostranným využitím. Z brambor se připravují polévky, saláty, hlav…
Diskuze k článku