Jak připravit dokonale křupavé hranolky v horkovzdušné fritéze?
V posledních letech se stalo trendem připravovat si pokrmy zdravěji, a to i tam, kde jsme dříve používali běžnou fritézu či obyčejný pekáč s olejem vložený do trouby. Smažené pokrmy jsou chutné, ale ne zdravé. A právě horkovzdušná fritéza nabízí řešení. S ní lze připravit jídla chutná a zdravější, a to i v případě, že přijdou na řeč oblíbené hranolky. Jak je ale připravit, aby byly lahodné a křupavé a chutnaly i těm nejnáročnějším strávníkům – větším dětem?
Diskuze k článku
Přidat komentář
Další zajímavé články
Jak udělat staročeský bramborový salát | recept
Jak udělat staročeský bramborový salát | recept. Recept na staročeský bramborový salát – tradiční bramborový salát našich babiček. Podle původní recep…
Jak uvařit třetinové ovocné knedlíky | rychlý recept s tvarohem
Jak uvařit třetinové ovocné knedlíky | rychlý recept s tvarohem. Také vás (jako mě) zaujal název dnešního receptu? Těsto na knedlíky se skládá ze…
Jak upéct šneky z bramborového těsta s mákem a povidly | recept
Bramborové těsto vyválené do tenké vrstvy, plněné povidly a mákem a následně nakrájené do úhledných šneků, je zákuskem s roky osvědčenou kombina…
Jak připravit mrkvovou omáčku s hráškem a bramborovou kaší | recept
Mrkvová omáčka s hráškem a bramborovou kaší | recept. Mrkev a hrášek je klasická kombinace. Vyzkoušejte si udělat podle následujícího r…
Jak uvařit bramborovou polévku | recept
Jak uvařit bramborovou polévku | recept. Jak uvařit tradiční bramborovou polévku? V české kuchyni patří k velmi oblíbeným pokrmům. Základem jsou bramb…