Jak připravit čokoládovou pěnu | recept
04. Září 2020
Máte rádi sladké pokrmy, ale neradi trávíte svůj volný čas jejich přípravou? Vyzkoušejte si připravit chutnou čokoládovou pěnu. Příprava čokoládové pěny je velmi snadná, postačí Vám pouze dvě suroviny. Základem čokoládové pěny je voda z cizrny, která se dá vyšlehat do úžasné pěny. Vyzkoušejte čokoládovou pěnu podle Anny z kanálu Live with Anny, její chuť Vás určitě mile překvapí.
Co je potřeba
- 1 plechovka cizrny
- 100 g kvalitní čokolády
Další zajímavé články
Jak na řezy Opilý František | recept
Řezy Opilý František | recept. Nadýchané kakaové těsto, vrstva vlašských ořechů s rumem a čokoládová poleva. To je tradiční cukroví vhodné nejen k ván…
Jak na mimořádně jemný a vláčný zákusek z pařížského těsta a smetanově tvarohové nádivky z bílé čokolády
Mimořádně jemný a vláčný zákusek, ve kterém se sladká bílá čokoláda přidaná do smetanově tvarohové nádivky dokonale snoubí s těstem obohaceným pařížsk…
Jak upéct atraktivní čokoládový moučník s jemným makovým krémem | recept
V řezu tak atraktivní, hořkou čokoládou v korpusu doplněný a jemným smetanovým krémem ozdobenými moučník, který mezi ostatními čokoládově la…
Jak udělat broskvový kompot | recept
Broskvový kompot | návod jak zavařovat broskve. Mít v zásobě broskvový kompot je pro kuchaře malá výhra. Upotřebení broskvového kompotu je široké a za…
Jak z jemného těsta a dvou nádivek upéct jednoduchý třívrstvý zákusek
Pouze tři jednoduché vrstvy stačí k upečení tohoto skvostného, barevně sladěného třívrstvého zákusku. Tedy zákusku z jemného těsta v pr…
Diskuze k videu