Jak připravit ceviche | recept
Ceviche pochází původně z Peru, původně byl ceviche pokrm připravený z kousků nakrájených syrových ryb marinovaných ve šťávě z citrusů a ochucených chilli. V latinskoamerické kuchyni je ceviche oblíbené jídlo, pro Čechy však zcela neznámé. Zajímavostí je, že ceviche nevyžaduje žádnou tepelnou úpravu, vše chytře zařídí citron.
Diskuze k článku
Přidat komentář
Další zajímavé články
Jak udělat pikantní kuřecí burritos | recept
Jak udělat pikantní kuřecí burritos | recept. Lákavá vůně dálek. V kuchyni ale takové dálky nehrají roli. Zabrousila jsem trošku do mexické kuchyně a…
Jak udělat rajčatovou polévku se zeleným pepřem | recept
Jak udělat rajčatovou polévku se zeleným pepřem | recept. Je libo trochu Mexika? Co takhle si udělat rajčatovou polévku se zeleným pepřem? Vynikající…
Jak udělat Guacamole | recept
Jak udělat Guacamole | recept. Guacamole - to je výborná mexická pochoutka, na jejíž přípravu potřebujete avokádo, rajčata a cibuli. Na první pohled j…
Jak udělat nachos chorizo | recept
Jak udělat nachos chorizo | recept. Mám pro vás recept na výborný mexický pokrm nachos chorizo. Ochutnejte trochu mexické kuchyně a připravte si…
Jak udělat peruánský rumsteak | recept
Jak udělat peruánský rumsteak | recept. Peruánský rumsteak, to je další výborný recept na rumsteak. Opravdová delikatesa pro pravé gurmány. Jdeme na r…