Jak připravit ceviche | recept
26. Prosinec 2012
Ceviche pochází původně z Peru, původně byl ceviche pokrm připravený z kousků nakrájených syrových ryb marinovaných ve šťávě z citrusů a ochucených chilli. V latinskoamerické kuchyni je ceviche oblíbené jídlo, pro Čechy však zcela neznámé. Zajímavostí je, že ceviche nevyžaduje žádnou tepelnou úpravu, vše chytře zařídí citron.
Další zajímavé články
Jak udělat pikantní kuřecí burritos | recept
Jak udělat pikantní kuřecí burritos | recept. Lákavá vůně dálek. V kuchyni ale takové dálky nehrají roli. Zabrousila jsem trošku do mexické kuchyně a…
Jak udělat rajčatovou polévku se zeleným pepřem | recept
Jak udělat rajčatovou polévku se zeleným pepřem | recept. Je libo trochu Mexika? Co takhle si udělat rajčatovou polévku se zeleným pepřem? Vynikající…
Jak udělat Guacamole | recept
Jak udělat Guacamole | recept. Guacamole - to je výborná mexická pochoutka, na jejíž přípravu potřebujete avokádo, rajčata a cibuli. Na první pohled j…
Jak udělat nachos chorizo | recept
Jak udělat nachos chorizo | recept. Mám pro vás recept na výborný mexický pokrm nachos chorizo. Ochutnejte trochu mexické kuchyně a připravte si…
Jak udělat peruánský rumsteak | recept
Jak udělat peruánský rumsteak | recept. Peruánský rumsteak, to je další výborný recept na rumsteak. Opravdová delikatesa pro pravé gurmány. Jdeme na r…
Diskuze k videu