zdravé zavařování
Nejnovější články v kategorii
Jak udělat jablečný rosol s mrkví a rumem | recept na zpracování jablek. Nabízím vám tip na zpracování jablek nehodících se k uskladnění. Už naše babi…
Jak připravit jablečné polotovary na zimu | recepty na zpracování jablek. Vrcholí sklizeň jablek, a tak se vám mohou hodit osvědčené recepty na jejich…
Jak udělat jablečno-dýňové pyré | napodobenina pyré z meruněk. Ovocná kaše – pyré z jablek a dýně dobře chutná i jen tak. Když ho ale vylepšíte šťávou…
Jak zavařit švestky ve vlastní šťávě | polotovar na knedlíky a koláče. Chcete si i v zimě pochutnat na švestkových koláčích nebo knedlících a místa v…
Jak zpracovat brusinky | recepty. Dnes se s vámi podělím o recepty na zpracování brusinek. Všechny recepty jsou mnohokrát odzkoušené a snadné. Brusink…
Jak zpracovat úrodu třešní | třešňové recepty. Právě teď vrcholí sklizeň třešní. Letos se zdá úroda lehce nadprůměrná a tak mnozí řeší problém, jak zp…
Nakládaná červená řepa | recept. Nakládaná řepa patří mezi potraviny, které buď milujete, nebo nesnášíte. Pokud patříte mezi její…
Zdravý malinový džem | recept. Maliny patří k příjemně aromatickým a chuťově výrazným druhům ovoce. Využijte malin při přípravě džemu, který oplývá sk…