velikonoční pokrm
Nejnovější články v kategorii
Jak uvařit velikonoční vaječné ragú | recept na zpracování vykoledovaných vajec. Vykoledovali jste si hodně vařených vajec a teď nevíte co s nimi? Uva…
Velikonoční nádivka je tradiční pokrm, který se připravuje ze staršího pečiva, uzeného masa a velké spousty jarních bylin. Tento recept je od klasické…
Jak upéct nádivku s brokolicí | recept na velikonoční nádivku. Tuto variaci na velikonoční nádivku můžete mít na stole kdykoliv, nejen o Velikonocích.…
Jak upéct jehněčí špízy | recept. Jehněčí maso patří k jarnímu jídelníčku. O jeho spjatosti s jarním obdobím a především obdobím Velikonoc svědč…
Jak upéct velikonoční vyběhlík | recept. Následující recept pochází z mojí sbírky. Je datován 22. 5. 1970 a je u něj poznámka „z novin Z. P.“ Má to bý…
Velikonoční nádivka | recept. Velikonoční nádivka se podávala na Bílou sobotu k obědu. Nádivka má mnoho krajových názvů, např. sekanice nebo hlavička.…
Jak upéct tradiční velikonoční nádivku | recept. Velikonoční nádivka nebo také hlavička z uzeného a telecího masa, s mladými kopřivami a dal…