Plzeňský kraj
Nejnovější články v kategorii
I tato jednoduchá rybí polévka z aljašské tresky může zazářit na vánočním stole a potěšit svou krémově jemnou chutí a konzistencí. Hospodyňky pak…
Škubánky známe hlavně z pohádek, to je ale velká škoda. Jedná se totiž o velmi chutné tradiční české jídlo. Příprava škubánků není žádná věda, na…
Jak upéct chodské koláče podle originálního receptu | retro recept. Koláče jsou tradičním posvícenským, pouťovým i svatebním pečivem. V různých krajíc…
Zákusky z odpalovaného těsta chutnají dětem i dospělým. A nemusejí to být jen věnečky, větrníky či banánky. Na dovolené na Šumavě jsem se setkala se z…
Jak uvařit zabijačkový guláš | recept. Zažili jste někdy pravou vesnickou zabijačku? Dnes už nejsou tak obvyklé jako byly dříve, kdy v každém poř…
Tato slaná buchta z bramborového těsta je tradiční recept našich babiček a podle tohoto receptu se povede každému. Tato bramborová buchta má různé kra…
Jak uvařit chodské švestkové knedlíky | recept na ovocné knedlíky. Chuť těchto knedlíků si matně pamatuji z dětství. Byly otcovým oblíbeným jídlem a p…
Jak upéct škvarkové placky z kynutého bramborového těsta | recept. Recepty na škvarkové placky nebo pagáče máme na našich stránkách již několikrát. Te…
Jak zapéct hlávkové zelí s klobásou | recept. Jídla z jednoho hrnce patří mezi mé oblíbené. Není potřeba mnoho nádobí, příprava je jednoduchá a n…