Drůbež
Nejnovější články v kategorii
Ať už Den pekingské kachny znáte, nebo o něm slyšíte zcela poprvé, vězte, že je s námi už od 14. století, kdy tato tradice vznikla. Slavíme jej 1…
S příchodem listopadu se k nám každoročně vrací stará dobrá tradice – pečená husa na svatého Martina. Tento zvyk má své kořeny hluboko v minulosti a j…
Svatý Martin, římský voják, který se později stal biskupem v Tours, je uctíván po celé Evropě. Podle legendy se skryl před pronásledovateli v husím ch…
Svatomartinská husa recept. Na svátečním svatomartinském stolu by pečená husa neměla nikdy chybět. Ostatně, věděli jste, odkud se tato lidová tradice…
U nás i v zahraničí je kuřecí maso velmi populární. Pokud nevíte, co s ním právě teď udělat, můžete jej připravit jednoduše na cibulce. Jde…
Máte rádi kuřecí maso? Pak máte jistě rádi kuřecí stehna, která jsou ve srovnání s kuřecími prsy mnohem šťavnatější. Připravit kuřecí maso není n…
Kuře à la bažant, recept. Kuře připravené na způsob bažanta – kuře à la bažant – je tradiční recept. Proč se stále drží na špici kuřecích předpisů? Pr…
I tato jednoduchá rybí polévka z aljašské tresky může zazářit na vánočním stole a potěšit svou krémově jemnou chutí a konzistencí. Hospodyňky pak…
Recept na pečenou kachnu na pomerančích. Pečená kachna? Panečku, to je dobrota! Jak na to? Začneme tím, že kachnu po celém povrchu potřeme olivovým ol…
Recept na křupavou pečenou kachnu. Hledáte-li neotřelý recept na přípravu voňavé a křupavé pečené kachny, pak jste na správném místě. Recept na pečeno…