Jak zpracovat brusinky | recepty
Jak zpracovat brusinky | recepty. Dnes se s vámi podělím o recepty na zpracování brusinek. Všechny recepty jsou mnohokrát odzkoušené a snadné. Brusinky obsahují hodně tříslovin, a proto se musí přidávat poměrně mnoho cukru, aby výrobky z nich měly dobrou chuť. Obsahují také kyselinu benzoovou, která působí jako konzervant (odpadá zavařování) a dostatek pektinu, nemusíte přidávat další. Džemy a kompoty z brusinek mají mnohostranné využití v kuchyni.
Diskuze k článku
Přidat komentář
Další zajímavé články
Jak na recepty ze zdravé brusinky | recepty
Jak na recepty ze zdravé brusinky | recepty. Brusinky jsou vzácným darem přírody. Co všechno v sobě skrývají úžasné červené bobulky, které jsou s…
Jak snadno a rychle udělat džem z borůvek | recepty
Jak snadno a rychle udělat džem z borůvek | recepty. Tmavě modré plody borůvek jsou přirozeně sladké s mírnou chutí. Jsou velmi oblíbené na kolá…
Jak zpracovat úrodu třešní | třešňové recepty
Jak zpracovat úrodu třešní | třešňové recepty. Právě teď vrcholí sklizeň třešní. Letos se zdá úroda lehce nadprůměrná a tak mnozí řeší problém, jak zp…
Jak udělat ostružinovou chilli omáčku | recept s lesními plody
Jak udělat ostružinovou chilli omáčku | recept s lesními plody. Využijte bohatou úrodu ostružin a připravte z nich výbornou chilli omáčku. Omáčka se h…
Jak připravit sladký dýňový topping se skořicí | recept
Neobyčejný dýňový topping, který uskladněný ve sklenici vydrží do dlouhé zimy. Svou neobvyklou vůní a sladkou chutí zpříjemní zimní dny, kdy u srdce z…