Jak využít čirok v kuchyni | rady
Jak využít čirok v kuchyni | rady. Pokud jste ještě nevyzkoušeli čirok nebo se k vám dostal, ale nemáte žádné zkušenosti s jeho přípravou, v následujícím článku se můžete ty nejdůležitější informace dozvědět. Čirok je přirozeně bezlepková obilovina, jejíž zrno se používá v celku i rozemleté na mouku. Poradíme vám, jak čirok využít v kuchyni.
Diskuze k článku
Přidat komentář
Další zajímavé články
Jak na pečená rajčata s quinoou, pestem a špenátem | recept
O znamenitou, rychlou a lehce stravitelnou večeři se s velkou elegancí postarají i nenápadná rajčata naplněná quinoou se špenátem s výslednou nez…
Jak na sladce medovou granolu s ořechy a semínky | recept na müsli
Rozmanitá směs ořechů a semínek promísená s netypicky horkou, máslově jemnou a medově sladkou marinádou, je v kontextu s nezaměnitelnou…
Jak připravit podzimní dýňovou granolu | recept
Jak připravit podzimní dýňovou granolu | recept. Využití sytě oranžové dýně v kuchyni je opravdu rozmanité, a navíc i velice působivé. Jinak tomu není…
Jak upéct banánové müsli koláčky | recept
Jak upéct banánové müsli koláčky | recept. Vyzkoušejte domácí müsli tyčinky v podobě, ve které budou velice lákavou, ba dokonce chtěnou svačinkou…
Jak udělat sekanou s krupkami v kastrolu | recept
Sekaná s krupkami | recept. Proč dělat sekanou s krupkami, když je tak dobrá klasická sekaná? Protože sekaná s krupkami je zdravá, levná a chutná. A p…