Jak uvařit segedínský guláš z plecka | recept
Jak se dělá segedínský guláš? Z plecka nebo vepřového bůčku. Tomuto výběru masa velí i staré československé normy (recept na pravý segedínský guláš podle normy najdete pod videem). Maso nakrájené na kostky osmahneme na nakrájené cibulce a začneme kořenit. Celý recept na segedínský guláš zhlédněte ve videoreceptu, které vzniklo v rámci projektu Babiččina česko-polská kuchařka.
Diskuze k článku
Přidat komentář
Další zajímavé články
Jak udělat segedínský guláš | recept
Jak udělat segedínský guláš | recept. Segedínský guláš recept. Segedínský guláš - to je dar maďarské kuchyně, který si na českých stolech udělal výraz…
Jak uvařit krémovou rybí polévku z aljašské tresky | recept
I tato jednoduchá rybí polévka z aljašské tresky může zazářit na vánočním stole a potěšit svou krémově jemnou chutí a konzistencí. Hospodyňky pak…
Jak uvařit provensálské vepřové ratatouille nudličky | recept s vínem
Provensálskou kuchyní inspirovaný a voňavým kořením prostoupený pokrm, v němž se s patřičným francouzským šarmem v jednom hrnci doplňuj…
Jak připravit šunkovou pomazánku s nivou a jarní cibulkou | recept
Šunková pomazánka s nivou a jarní cibulkou | recept. Pomazánky jsou oblíbenou a rychlou večeří nebo poslouží jako chutné občerstvení pro hosty. Násled…
Jak připravit minutku z vepřového masa
Jak připravit minutku z vepřového masa | recept na minutku nebo grilované vepřové maso. Jestliže se rozhodnete maso podle následujícího receptu připra…