Jak uvařit segedínský guláš se sójovým masem | recept
26. Březen 2012
Recept na segedínský guláš se sójou. Sója je luštěnina s vysokým obsahem proteinů. Zároveň je ale levnou ingrediencí, kterou lze nahradit maso. Tentokrát ji využijeme do segedínského guláše. Bez masa by ale nebyl segedín segedínem, proto budeme potřebovat i vepřovou plec. Sóju bude potřeba uvařit v silném vývaru. Recept na segedínský guláš zhlédněte ve videu. Dobrou chuť!
Další zajímavé články
Jak udělat segedínský guláš | recept
Jak udělat segedínský guláš | recept. Segedínský guláš recept. Segedínský guláš - to je dar maďarské kuchyně, který si na českých stolech udělal výraz…
Jak připravit maurský špíz – tapas | recept
Maurský špíz | recept. Maurský špíz je velmi povedená chuťovka původem ze Španělska. Podává se obvykle jako tapas. Příprava je velmi jednoduchá. Zákla…
Jak udělat mexický fazolový guláš | recept
Mexický guláš je stálicí jídelních lístků českých restaurací, veřejných, závodních či školních jídelen. A nikomu ani nevadí, že český mexický guláš má…
Jak připravit zeleninový salát s pečenými bramborami a masem | recept
Jak připravit zeleninový salát s pečenými bramborami a masem | recept. Tento zeleninový salát můžete podávat jako lehkou letní večeři nebo oběd, pokud…
Jak upéct roládu z vepřového masa s jarními bylinkami | recept
Vepřová roláda s jarními bylinkami | recept. Masové rolády se dají připravit v nesčetných variacích, ať se to týká druhu použitého masa nebo ostatních…
Diskuze k videu