Přejít k hlavnímu obsahu

Jak uvařit rizoto s kuřecím masem a pórkem | recept

23. Září 2014

Rizoto s kuřecím masem, to je v českých a slovenských kuchyních klasika. I když by Italové mohli namítat, že pravé rizoto se dělává úplně jinak, u nás platí, co domácnost, to jiná zvyklost a jiný recept. Rizoto s kuřecím masem tentokrát uvaříme podle receptu ze slovenského gastroserveru Recepty.sk, z kuřete na něj použijeme prsa. Pórek dodá rizotu zajímavou chuť i vzhled. Dobrou chuť!

Autor: chorche
Hodnocení

Diskuze k videu

Další zajímavé články

Jak udělat kuře à la bažant | recept
Jak udělat kuře à la bažant | recept
Kuře à la bažant, recept. Kuře připravené na způsob bažanta – kuře à la bažant – je tradiční recept. Proč se stále drží na špici kuřecích předpisů? Pr…
Jak udělat kuře Marengo | recept
Jak udělat kuře Marengo | recept
Recept na kuře Marengo. Kuře Marengo patří do klasického fondu světové kuchyně. Najdeme je na jídelníčku většiny hotelových restaurací a v receptářích…
Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.