Jak uvařit rizoto s kuřecím masem a pórkem | recept
23. Září 2014
Rizoto s kuřecím masem, to je v českých a slovenských kuchyních klasika. I když by Italové mohli namítat, že pravé rizoto se dělává úplně jinak, u nás platí, co domácnost, to jiná zvyklost a jiný recept. Rizoto s kuřecím masem tentokrát uvaříme podle receptu ze slovenského gastroserveru Recepty.sk, z kuřete na něj použijeme prsa. Pórek dodá rizotu zajímavou chuť i vzhled. Dobrou chuť!
Další zajímavé články
Jak uvařit rizoto z pečeného kuřete v tlakovém hrnci | recept
Rizoto s kuřecím masem | recept. U nás doma děti milují pečené kuře s vařeným bramborem. Vždycky nám půlka pečeného kuřete zbude na druhý den. Ohřívan…
Jak uvařit pečené rizoto s kuřecím masem | recept
Jak uvařit pečené rizoto s kuřecím masem | recept. Pečené rizoto s kuřecím masem a ještě k tomu se sušenými rajčaty a parmazánem. To je skvělá variace…
Jak udělat kuře à la bažant | recept
Kuře à la bažant, recept. Kuře připravené na způsob bažanta – kuře à la bažant – je tradiční recept. Proč se stále drží na špici kuřecích předpisů? Pr…
Jak udělat kuře Marengo | recept
Recept na kuře Marengo. Kuře Marengo patří do klasického fondu světové kuchyně. Najdeme je na jídelníčku většiny hotelových restaurací a v receptářích…
Jak udělat slaný závin z listového těsta a kuřecího masa | recept
Recept na slaný závin z listového těsta a kuřecího masa – Kuřecí řízky lze snadno připravit i jinak než jen v trojobalu anebo v přírodní variantě. Vyn…
Diskuze k videu