Jak uvařit pravé slovenské halušky s bryndzou a slaninou
Diskuze k článku
Přidat komentář
Zemiaky sa samozrejme dajú postrúhať na strúhadle, ale je s tým viac roboty. Jednoduchšie je ich trocha drobnejšie pokrájať a rozmixovať.
Další zajímavé články
Jak upéct kuře na divoko s nádivkou | recept
Kuře na divoko s nádivkou | recept. Kuřecí maso je v kuchyni nejvíce variabilní ze všech mas. Chuťově je nepříliš výrazné, a proto se výborně…
Jak uvařit fazolové lusky s houbami a slaninou | recept
Fazolové lusky | recept. Zelené fazolky (nedozrálé lusky fazolu obecného) jsou oblíbenou sezónní zeleninou. Při jejich nákupu dáváme pozor, nekupujeme…
Jak upéct cibulový koláč se sýrovou krustou | recept
Cibulový koláč se sýrovou krustou | recept. Slané koláče jsou zajímavým občerstvením pro návštěvy, ale také skvělou svačinou na piknik nebo výlet. Kdy…
Jak připravit dietní kuřecí paštiku | recept
Jak připravit dietní kuřecí paštiku | recept. O tom, jaké „hrozné“ věci bývají přihazovány do průmyslově vyráběných paštik, se hovoří s velkou oblibou…
Jak uvařit těstoviny s ricottou a slaninou | recept
Těstoviny s ricottou a slaninou | recept. Tyto jednoduché těstoviny zvládne uvařit i úplný začátečník, a přesto se za ně nemusí stydět ani pokročilejš…
Skvěle napsáno.Kdyby se takto krasne a srozumitelne vyjadřovali všichni, by byl ráj na zemi :) Díky za super recept!Hezky den.