Jak uvařit polévku z hlívy ústřičné, řapíkatého celeru a pórku | recept
Houbu hlívu ústřičnou snad není potřeba z hlediska léčebných účinků popisovat. Hlíva je výborná surovina pro kuchyňské zpracování do polévek a omáček, dobře chutná i konzervovaná v nálevech. Tentokrát si podle blogerky Lu uvaříme z hlívy ústřičné výbornou polévku. Recept ve videu.
Diskuze k článku
Přidat komentář
Další zajímavé články
Jak upéct vynikající domácí škvarkové placky | recept
Jak upéct vynikající domácí škvarkové placky | recept. Jak upéct škvarkové placky? Vyžádá si to trošku více času, ale domácím škvarkovým placká…
Jak připravit boží milosti | recept
Jak připravit boží milosti | recept. Boží milosti jsou staré obřadní pečivo, které se peklo o masopustu, svatbách, Velikonocích nebo Vánocích. Receptu…
Jak upéct krémové řezy s polevou z arašídového másla | recept
Tyto jedinečné čokoládové řezy jsou přesně tím zákuskem, kdy jeden kousek nikdy nestačí. Jedinečné souznění jemného arašídového másla a intenzivní čok…
Jak upéct kuře na divoko s nádivkou | recept
Kuře na divoko s nádivkou | recept. Kuřecí maso je v kuchyni nejvíce variabilní ze všech mas. Chuťově je nepříliš výrazné, a proto se výborně…
Jak upéct kynuté řepánky s mákem | recept
Kynuté řepánky s mákem | recept. Řepánky jsou typickou podzimní pochoutkou v Polabí, kde se pěstuje velké množství řepy cukrovky. Právě nastala jejich…
...dneska jsem si koupila hlívu, poprvé v životě, a teprve potom hledala recept. A jsem ráda, že jsem narazila na tento s řapíkatým celerem a rovnou ho vyzkoušela. Chuť jsem si vůbec nedokázala představit, ale je opravdu lahodná, no prostě skvělá a ocenila jsem i absenci mouky. Moc moc díky za tip na novou fantastickou polévku...