Přejít k hlavnímu obsahu

Jak uvařit polévku z hlívy ústřičné, řapíkatého celeru a pórku | recept

22. Leden 2015

Houbu hlívu ústřičnou snad není potřeba z hlediska léčebných účinků popisovat. Hlíva je výborná surovina pro kuchyňské zpracování do polévek a omáček, dobře chutná i konzervovaná v nálevech. Tentokrát si podle blogerky Lu uvaříme z hlívy ústřičné výbornou polévku. Recept ve videu.

Tipy

Přečtěte si i další recepty z hlívy ústřičné v receptáři nápadů pro šikovné ruce HOBBYs.CZ

Autor: chorche
Hodnocení

Diskuze k videu

Další zajímavé články

Jak připravit Boží milosti | recept
Jak připravit boží milosti | recept
Jak připravit boží milosti | recept. Boží milosti jsou staré obřadní pečivo, které se peklo o masopustu, svatbách, Velikonocích nebo Vánocích. Receptu…
Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.