Jak uvařit hovězí maso po burgundsku | recept
Recept na hovězí maso po burgundsku. Pusťte se s námi do trochu francouzského - a přitom jednoduchého receptu s hovězím masem. Použijeme čerstvé hovězí maso - může být plecko nebo kýta. Tento vynikající recept pochází ze střední Francie, z oblasti Bourgogne. Přejeme dobrou chuť!
Diskuze k článku
Přidat komentář
Další zajímavé články
Jak připravit kančí hřbet na houbách | recept
Jak připravit kančí hřbet na houbách | recept. Dopřejme si zvěřinové hody i doma. Tentokrát si připravíme chutné kančí maso, zvolíme kančí hřbet na ho…
Jak připravit králičí stehna na červeném zelí | recept
Jak připravit králičí stehna na červeném zelí | recept. Připravíme si králičí stehna na červeném zelí. Králičí maso je hlavně ve Francii velice vyhled…
Jak připravit bažanta po myslivecku | recept
Jak připravit bažanta po myslivecku | recept. Maso z bažanta je suché, a proto jej při úpravě obvykle obložíme slaninou. Stejně tak to uděláme v…
Jak upéct roládu z vepřového masa s jarními bylinkami | recept
Vepřová roláda s jarními bylinkami | recept. Masové rolády se dají připravit v nesčetných variacích, ať se to týká druhu použitého masa nebo ostatních…
Jak připravit jelení kotlíkový guláš | recept
Jelení kotlíkový guláš | recept. Jelení maso je výživné a poměrně lehce stravitelné. Zkuste si jej upravit i vy. Tento recept na jelení kotlíkový gulá…